Drupal 7: Optimalisatie, tuning en performantie

Naar aanleiding van  "Performantie: Drupal website voor Google optimalisatie" door mijn collega Donny, kon ik het niet laten om mijn website eens te 'screenen'. De afgelopen avonden heb ik me vooral bezig gehouden met Drupal performantie en tunen. Hieronder een opsomming met hun relatieve percentages: 

Google Analytics Individual Qualified GA-IQ

In Juni 2011 behaalde ik het GA-IQ (Google Analytics Individual Qualified)

Een toegankelijke website maken met het Anysurfer label

In het kader van gelijke kansen in Vlaanderen,  ben ik donderdag  naar de Anysurfer opleidingsdag geweest.  Hieronder enkele notities die ook u kunnen helpen bij het bouwen van een toegankelijke website:

Tradetracker datafeed aanmaken

In  "csv data importeren in drupal" kon u al lezen hoe ik csv databestanden importeer in de drupal database, in deze blogpost een handleiding voor het aanmaken van een csv datafeed bij tradetracker.

Affiliatefeeds & Drupal: Online geld verdienen

Affiliates geven u de mogelijkheid om geld te verdienen met websites (of e-mails) U plaatst advertenties van bedrijven en aan de hand van het soort campagne, kan je geld verdienen door kliks, leads of sales. Voor kliks is dit gemiddeld tussen de 0.01 en 0.1€, voor leads van 0.5 tot 5€, voor sales kan dit oplopen tot over de 100€ per sale. Uiteraard moet u wel beschikken over een website (of webpagina).

Vakantieplus

Nieuwe versie is in ontwikkeling!

Word verwacht Januari 2018

MNQ

Modern of Retro? 
MNQ heeft een ruim assortiment aan meubelen, decoratie en inspiratie